Наукова робота студентів

На базі кафедр технології поліграфічного виробництва та репрографії проводиться Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт зі спеціальності 186 «Видавництво та поліграфія». Результати наукових робіт студентів, що отримали найвищі бали та зайняли призові місця в конкурсі, згідно рішень конкурсної комісії, щорічно представлено на підсекціях Міжнародної науково-технічної конференції студентів та аспірантів «Друкарство молоде».
Студенти беруть активну участь у науковій роботі, здобувають призові місця та нагороди на конкурсах науково-дослідних робіт та олімпіадах. Щорічно студенти приймають участь у відкритому конкурсі студентських наукових робіт з поліграфії і видавничої справи «Молодь і поліграфія»; відкритому конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності 186 Видавництво та поліграфія; всеукраїнському конкурсі наукових студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан» та інших.

 

Відзначено дипломами:

 

Сфікова Олександра нагороджена дипломом І ступеня за роботу «Дослідження чинників впливу на якість виготовлення гнучкого паковання»  у відкритому конкурсі студентських наукових робіт з поліграфії і видавничої справи «Молодь і поліграфія», Українська академія друкарства, м. Львів, 2023 рік; науковий керівник – к.т.н., доцент Хмілярчук О. І.
Ігнатенко Євгенія нагороджена дипломом ІІІ ступеня за роботу «Проєктування ТП виготовлення фотоальбому з розробкою дизайну»  у відкритому конкурсі студентських наукових робіт з поліграфії і видавничої справи «Молодь і поліграфія», Українська академія друкарства, м. Львів, 2023 рік; науковий керівник – к.т.н., доцент Золотухіна К.І.

Таранова Марія

нагороджена дипломом ІІІ ступеня за роботу «Дослідження сприйняття користувачами мультимедіа, інтегрованої в електронні підручники»  у відкритому конкурсі студентських наукових робіт з поліграфії і видавничої справи «Молодь і поліграфія», Українська академія друкарства, м. Львів, 2023 рік; науковий керівник – к.т.н., доцент Хмілярчук О. І.

Воловнік Анна нагороджена дипломом ІІІ ступеня за роботу «Проєктування ТП виготовлення журналу з мультимедійним застосунком»  у відкритому конкурсі студентських наукових робіт з поліграфії і видавничої справи «Молодь і поліграфія», Українська академія друкарства, м. Львів, 2023 рік; науковий керівник – к.т.н., доцент Золотухіна К.І.

Вихристюк Ольга

нагороджена дипломом ІІІ ступеня за роботу «"Моя вагітність" з розробкою конструкції та елементів доповненої реальності»  у відкритому конкурсі студентських наукових робіт з поліграфії і видавничої справи «Молодь і поліграфія», Українська академія друкарства, м. Львів, 2021 рік; науковий керівник – к.т.н., доцент Бараускєне О.І.

Бейлах Тамара Олегівна

нагороджена дипломом лауреата за роботу "Дослідження відтворення кольору при виготовленні сувенірної продукції" в номінації "Актуальна науково-практична робота" Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 186 Видавництво та поліграфія, НТУУ "КПІ" ВПІ, м. Київ, 2021 рік; науковий керівник — к. т. н., доцент Чепурна К. О.

Клішина Марія

нагороджена дипломом ІІ ступеня за роботу «Особливості виготовлення видань зі змінними елементами блоку»  у відкритому конкурсі студентських наукових робіт з поліграфії і видавничої справи «Молодь і поліграфія», Українська академія друкарства, м. Львів, 2019 рік; науковий керівник – к.т.н., доцент Хмілярчук О. І.

Комарницька Альона

нагороджена дипломом ІІІ ступеня за роботу «Вплив технології виготовлення офсетних друкарських форм на якісні показники відбитків» у відкритому конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності 186 Видавництво та поліграфія, НТУУ «КПІ» ВПІ, м. Київ, 2019 рік; науковий керівник – к.т.н., доцент Чепурна К. О.

Федорова Діана

нагороджена дипломом І ступеня за роботу «Технологічні особливості процесу лакування лаками «Soft Touch» у відкритому конкурсі студентських наукових робіт з поліграфії і видавничої справи «Молодь і поліграфія», Українська академія друкарства, м. Львів, 2018 рік; науковий керівник – к.т.н., доцент Лотоцька О. І. (Бараускєне О. І.).

Омік Тетяна

нагороджена дипломом ІІ ступеня за роботу «Структура і властивості антифрикційних композиційних матеріалів на основі відходів легованої сталі для друкарських машин» у всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Матеріалознавство», Харківський національний автомобільно-дорожній університет, м. Харків, 2018 рік; науковий керівник – д.т.н., професор Роїк Т. А.

Карась Максим

нагороджений дипломом ІІІ ступеня за роботу «Відтворення кольору на тонованих поверхнях – забезпечення його ідентичності» у відкритому конкурсі студентських наукових робіт з поліграфії і видавничої справи «Молодь і поліграфія», Українська академія друкарства, м. Львів, 2018 рік; науковий керівник – к.т.н., доцент Чепурна К. О.

Козік Андрій (кафедра технологій поліграфічного  виробництва)

Юрченко Марина (кафедра видавничої  справи та редагування)

3 місце за напрямом «Соціальна відеореклама» за результатами міжнародного фестивалю реклами для студентів і молодих фахівців у галузі реклами, PR, маркетингу, дизайну, журналістики «Scotch Fest» 2017, Інститут журналістики, м. Київ

Шубко Юрій

нагороджений дипломом І ступеня за роботу «Контроль стану поверхні анілоксових валів – гарантія якісного виконання паковання флексографічним способом друку» у XI Всеукраїнському конкурсі наукових студентських робіт з актуальних проблем пакувальної індустрії «Золотий каштан», м. Київ, 2016 рік; науковий керівник – к.т.н., доцент Хмілярчук О. І.

 

Грамотами відзначено роботи:

 

Кірякової Наталії

«Дитяча настільна гра з 3-D елементами», відкритий конкурс студентських наукових робіт з поліграфії і видавничої справи «Молодь і поліграфія», 2019 рік; науковий керівник – к.т.н., доцент Чепурна К. О.

Пашко Ірини

«Настільна кулінарна книга: ергономічність та практичність користування», відкритий конкурс студентських наукових робіт з поліграфії і видавничої справи «Молодь і поліграфія», 2017рік; науковий керівник – к.т.н., доцент Чепурна К. О.

 

Переможці ІІ туру всеукраїнської олімпіади з дисципліни  «Проектування видавничо-поліграфічного виробництва»

 

2019

Клішина Марія Олександрівна

Третє місце

2018

Довгань Анастасія Анатоліївна

Третє  місце

2016

Рибицька Валерія Вікторівна

Друге місце

2015

Сірик Марія Володимирівна

Третє місце